Kategóriáink listája

 • Domain regisztráció, fenntartás

  A weboldalak alapja a jól megválasztott és szakszerűen kezelt domain név. A domain név regisztráció a domain név regisztrátoroknál történik, ahol elvégzik a regisztrálást, átregisztrálást, a domain név érvényességének meghosszabítását és a kapcsolódó technikai jellegű feladatokat.

 • Webszerverek, kapcsolódó hardware

  A webkiszolgáló vagy webszerver egy olyan szerver számítógép, amely elérhetővé teszi az adatokat, a különböző weboldalakat az interneten HTTP protokollon keresztül. A megfelelő webkiszolgáló, webszerver a kapcsolódó hardware elemek kiválasztása összetett feladat, rettentően sok paramétert kell hozzá figyelembe venni.

 • Szerver software, softwarek

  Egy webszerver esetében a szerveren futó alap software-ek, szerver szoftverek felelnek a szerver helyes beállíthatóságáért, a zökkenőmentes működésért. Persze a szerverek működtetéséhez, a weboldalak karbantartásához további e célprogramok, webes software megoldások, alkalmazások szükségesek.

 • Webgrafika, webdesign

  A web oldalak, a webes alkalmazások, de a mobil alkalmazások a reszponzív grafikai megoldások ma már speciális tudású grafikusokat, webbarát grafikai tudást, webgrafikát, webes designt és pontos, könnyen buildelhető grafikát követelnek meg az internetre dolgozó grafikusoktól, designerektől.

 • Weboldal készítés, honlap készítés

  Mivel a kommunikáció áttevődött az internetre a weboldal készítés, weblap készítés mára egy keresett internetes szolgáltatássá vált a mindennapokban. A verseny ezen a területen is nagy, így ma már a honlap készítés területén is csak professzionális szakemberek igénybevételével van esély a sikerre. A weblap fejlesztés ma már szintén részterületekre bomlott, így a weboldal fejlesztők, programozók speciális csapatát igénylik a sikeres webes projektek.

 • Webáruház, webshop készítés

  Egy webáruház, egy webáruház készítés, webshop fejlesztés esetében több tényező szükségeltetik a sikerhez. A webáruházat meg kell tudniuk találni a vásárlóknak, kereső-optimalizáltnak kell lennie, a webshopon belül el kell tudni igazodni, meg kell találni a keresett terméket, sikeresen le kell tudni bonyolítani a vásárlást, nem árt a jogi megfelelősség sem, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

 • Weboldal, honlap bérlés

  Weboldalt, honlapot szeretne bérelni? Ma már nagyon sokféle céllal, funkciókkal és rettentően sokféle megoldásban lehetséges weblapot bérelni, bérleti konstrukcióban üzemeltetni. Weboldal bérlés illetve a honlap bérlés szolgáltatást számos vállalkozás nyújt kezdő weboldal üzemeltetőkenek és profiknak.

 • Webáruház, webshop bérlés

  Bérelhető, vagy akár ingyenesen használható, kipróbálható webáruházak, kulcsrakész webshopok széles kínálatban érhetőek el, azok számára, akik kisebb költséggel akarják a webes kereskedést elkezdeni, kipróbálni. Webáruház bérlés illetve a webshop bérlés szolgáltatást számos vállalkozás nyújt kezdő webshoposoknak és profiknak.

 • CMS rendszerek
  • Joomla tartalom kezelő rendszer

   A Joomla keretrendszer, a Joomla cms speciális fejlesztői, programozói ismerteket is igényel az általános programozói szakértelmen felül. A Joomla az egyik legelterjedtebb tartalom kezelő motor, az internet weboldalainak cirka 3%-a Joomla rendszerben dolgozik. A Joomla ingyenes, nyílt forráskódú, de összetettsége miatt speciális ismeretekkel rendelkező "Joomlás" fejlesztőket, Joomlához értő programozókat, vállalkozásokat igényel.

  • Magento webáruház motor

   A Magento nyílt forráskódú e-commerce rendszer, a magento webáruház motor a 2008-as években jött létre és rettentően széles lehetőségeivel azóta számos kisebb és nagyobb webshop, internetáruház sikeréhez járult hozzá. A Magento nyílt forráskódja ellenére komoly "magento"-s szakismereteket igényel, magento-ra szakosodott fejlesztők, programozók speciális szaktudása a hatékony fejlesztés és a zökkenőmentes üzemeltetés alapja.

 • Weboldal üzemeltetés, karbantartás

  Csak a lényegre összpontosítana? Weboldal karbantartás keretében elvégzik a szakszerű tartalom feltöltést, leveszik válláról a honlap üzemeltetésének gondját, elvégzik a képek előkészítést, megcsinálják a kisebb javításokat, a hibaelhárítást szakértőink, hogy Ön csak a lényegre koncentrálhasson.

 • Kapcsolódó szolgáltatások
 • Tartalomkészítés, szövegírás

  Egy weboldal, webáruház tartalma, szövegezettsége, kulcsszavazottsága meghatározza a weboldal versenyképességét. A jól megírt tartalom, egy jól megírt cikk, egy célirányosan elkészített termékleírás azontúl, hogy növeli a weboldal értékét nagyban hozzájárulhat az oldal konkrét teljesítményéhez. Ezenkívül a webes tartalmak elkészítésének kiszervezése - cikkírás, szövegírás, tartalom készítés - további minőségi, és hatékonysági előnyökkel is járhat.

 • Weboldalak jogi kérdései

  Az internetet, az internetes megoldásokat, honlapokat, különböző alkalmazásokat ma már számos jogszabály próbálja regulázni, az üzemeltetőnek ma már a jogszabályi kötöttségekre, webjog, internetre vonatkozó jog kérdéseire is figyelnie kell, hiszen akár 10 millió forintos büntetés is kiszabható ezen a területen.

 • Honlap elemzés

  A honlap elemzés, weboldal elemzés megpróbálja felderíteni az oldal gyengéit, a programozási, beállítási tartalmi hibáit. A honlap vizsgálat eredménye megmutatja, hogy miért nem teljesít az oldal jól a keresőkben, miért nem vásárolnak a webáruházban. További weboldal vizsgálat fényt deríthet a weblap jogi megfelelősségére, biztonsági kockázataira.


  Honlap elemzés > Seo, webergonómia, jogi megfelelősség, biztonsági problémák elemzése! ▄ 

   Weblap SEO elemzés > Megfelel-e az oldala a keresőoptimalizáltság követelményeinek? ▄ 


 • Keresőoptimalizálás, SEO

  Keresőoptimalizálás folyamán optimalizálásra kerül a weboldal szerkezete, felépítése, és tartalma abból a célból, hogy a keresők(például a google) mind könnyebben és a weboldal céljainak megfelelően indexelje azt. A keresőoptimalizálást, seo-t követően javul a weblap keresőkben mutatott teljesítménye a találati listákon, a jobb helyezések pedig növelik a látogatói forgalmat és ezen keresztül javítják a konverziót.

 • Linkmarketing

  Egy weboldal (google)találati listán mutatott teljesítményét alapvetően befolyásolja az oldalra mutató linkek száma és minősége. Nem mindegy, hogy milyen oldalakról, milyen minőségben elkészített linkek, hivatkozások mutatnak a honlap megfelelő részére. A linkmarketing, a linképítés, a linkcsere profi kézben a leghatékonyabb eszköz a honlap forgalmának növelésére.

 • Adwords kampányok

  Az Adwords hirdetési rendszer hatékony használata kihívások elé állítja még a felkészült szakembereket is: hogyan lehet a legkevesebb pénzből a legtöbb konverziót, a legtöbb profitot elérni? Adwords tanácsadás, adwords kampány lebonyolítás ezek a speciális marketing, linkmarketing szolgáltatások felkészült az adwordsben sokéves tapasztalattal bíró szakembereket igényelnek.

 • Facebook üzemeltetés, kampányok

  A Facebook, mint a vezető közösségi média ma már egy összetett és meghatározó rendszer, amelynek pontos és hatékony üzemeltetése szakértelmet igényel. Legyen szó Facebook kampányok lebonyolításáról, facebook oldalak menedzseléséről, Facebook hirdetési kampányról vagy csupán egy új oldal elindításáról, költöztetéséről ma már a szakterület specialistái tudnak csak maximális eredményt elérni.

 • Mobil alkalmazás készítés
  • Androidos mobil alkalmazás

   Az Android, mellyel manapság mint rendszerszoftverrel leginkább mobil eszközökön találkozhatunk egy Linux kernelre épült mobil operációs rendszer. Az ezen a platformon futó számítógépprogramok, mobil alkalmazások tökéletesen használják ki a telefon, a telefonba épített érzékelők és a hálózat mobil elérésének lehetőségeit.

 • Blogok az internet világából

  Az internettel, a weboldalak készítésével, weboldalak, webáruházak üzemeltetésével, marketinggel, keresőoptimalizálási kérdésekkel számos internetes blog, számos weboldal, foglalkozik ma Magyarországon és a nagyvilágban. Az alábbi bloggyűjteményben különböző ezen területre fókuszáló blogokat lehet elérni.

 • Link katalógusok > internet

  Internetes szolgáltatók, web fejlesztők, grafikai vállalkozások, webmarketinggel, webes szolgáltatásokkal foglalkozó linkkatalógusok, linktárak, cég és termékkatalógusok találhatóak internetes linkkatalógusok kategóriánkban.

 • Partnereink ajánlatai
  • Egészség: vizsgálat, kezelés

   Az egészségipar számos szereplője küzd a betegek problémáinak diagnosztizálásáért, az alapos vizsgálat, a pontos diagnózis felállításáért, majd a megfelelő terápia a szakszerű és hatékony orvosi kezelés kiválasztása a következő fontos feladat a betegek hatékony gyógyíthatósága érdekében.

  • Szépségápolás: kezelés

   A szépségápolás mint fogalom széles tevékenységi kört foglal magába. Ide tartoznak a különféle arckezelések, bőrkezelések, az alakformálással kapcsolatos tevékenységek és minden a szépséggel, a szépségápolással kapcsolatos orvosi, fizikoterápiai vagy természetgyógyászati, kozmetikai beavatkozások.

  • Természetgyógyász, tanácsadás

   A természetgyógyászat egy olyan összefoglaló fogalom, amely a az ember természetes öngyógyító képességének segítésével és a természetben megtalálható anyagok gyógyító hatásaival, alkalmazásával foglalkozik alapvetően, A természetgyógyászat a hagyományos orvoslás mellet, azt kiegészítve alternatív gyógyászati megoldásokat kínál a gyógyulni vagyok számára.