Hogyan használd az internetes szolgáltatás katalógust!

A WebExpert tematikus szolgáltatás jegyzék alapvetően az interneten tevékenykedő vállalkozók, vállalkozások az internettel az internetes szolgáltatásokkal, marketinggel, foglalkozó tanácsadók, szakemberek szolgáltatásainak gyűjtőhelye. Használja kedve szerint!

 

Böngészés a weboldalon, katalógus használata

A weboldalon bárki kedvére böngészhet, a megfelelő szolgáltatás/termékkategóriákra kattintva megtalálhatók a tevékenységhez kapcsolódó vállalkozások, szolgáltatók bejegyzései és azok segítségével könnyedén a kívánt weboldalra lehet jutni, ahol kapcsolatba lehet lépni a lehetséges partnerrel, szolgáltatóval, vállalkozóval.

Regisztráció, felhasználói fiók létrehozása

A weboldalra információt, szolgáltatás/termék ajánlást csak regisztrációt követően van lehetősége a felhasználónak feltölteni. A regisztrációt a "Fiók létrehozása" linkre kattintva lehet a legegyszerűbben kezdeményezni. Itt meg kell adni a felhasználó azonosítására szolgáló adatokat, a jelszót és el kell fogadni az oldal felhasználási feltételeit. A regisztrációs ürlap elküldését követően a rendszer megerősítő e-mailt küld a megadott e-mail címre, amire kattintva lehet  regisztrációt megerősíteni.
A profil módosítását a profilom linkre kattintva lehet kezdeményezni.
A profil törlését az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre e tárgyban írt emaillel lehet kérni, amely kérelem beérkezését követően haladéktalanul töröljük a felhasználó profilját és a hozzá tartozó összes link-bejegyzést.

Szolgáltatás, termék beküldése a katalógusba

A webes szolgáltatás/termék katalógusba bejegyzést ajánlani a "weboldal ajánlás" vagy a "Weboldal, szolgáltatás beküldés" linkre kattintással lehet kezdeményezni. A beküldésre szolgáló űrlapon ki kell választani a cél kategóriát, meg kell adni a bejegyzés adatait illetve lehetőség van üzenetet is küldeni a weboldal szerkesztőjének. Az ellenőrző kód beírása és az ajánlás elküldése után az ajánlás a weboldal üzemeltetőjéhez kerül, aki hamarosan elbírálja azt. Pozitív bírálati eredmény után az ajánlás kikerül a weboldalra.
Az oldalon elhelyezett ajánlások bejelentkezés után a "Profilom - linkjeim" menüpont alatt tekinthetőek meg, ahol az ajánlások a megfelelő linkre kattintással akár véglegesen törölhetőek.

Milyen ajánlást fogad el a katalógus? Mik a szabályok?

A weboldal csak a kategóriáknak megfelelő, minőségi ajánlást fogad el a regisztrált felhasználóktól.
Kérjük a bejegyzés leírása esetében mimimum 300 maximum 800 karakter hosszú szövegmennyiséget beküldeni.
Kérjük, kizárólag egyedi szövegezéssel készítse el a bejegyzés törzsszövegét! A linkajánlás során, ha nem egyedi a szövegezés (tehát csak másolt), akkor sajnos releváns, megfelelő linkajánlat esetén sem tudjuk elfogadni az adott linket, ajánlást.

Viszontlink elhelyezése esetén az ajánlás feldolgozása prioritást élvez. Ebben az esetben a szerkesztői üzenet mezőben kérjük jelezze az elhelyezett viszontlink helyét, url címét!

Amennyiben viszontlinket helyez el oldalán, az alábbi formában tegye:
<a href="http://weboldalkeszites.theweb.hu" title="linktár: internet, weboldalkészítés">Webfejlesztők, szolgáltatók katalógusa </a>

Hogyan lehet új kategóriát ajánlani a szerkesztőnek?

Amennyiben olyan ajánlást szeretne beküldeni katalógusunkba, amelyhez jelenleg nem létezik releváns kategória, kérjük küldje be nekünk az Ön által javasolandó új kategóriát. Erre egyrészről az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen illetve a weboldal ajánlás üzenet a szerkesztőnek űrlap mezőjében van lehetőség.